Waarom Bouwgenius

BouwGenius is als uitzend-, detacherings- en bemiddelingsorganisatie werkzaam in de sectoren woningbouw, utiliteit, infra en industrie. De totale bouwsector is aan verandering onderhevig. Planning is cruciaal en flexibiliteit een vaste voorwaarde. Met het kunnen leveren van de juiste vakmensen op het juiste moment kun je je als organisatie onderscheiden. Just in Time wordt dan Spot-On. Daar ligt precies onze kracht!

In de woningbouwsector houdt BouwGenius zich bezig met renovatie en onderhoud, nieuwbouw en transformatie van kantoorpanden naar nieuwe bestemmingen, zoals studentenwoningen en zorgcentra. Voor de utiliteitssector is BouwGenius actief voor de bouw van ziekenhuizen, hallen, showrooms en nieuw te bouwen kantoren.

 

Bij infra werken we aan wegen, bruggen en viaducten, maar ook RWZI en AWZI’s. Ook zijn we bij de industrie betrokken door het inzetten van onze mensen bij datacenters, energiecentrales en grote industriële complexen. We hebben daardoor een brede ervaring opgedaan met verschillende opdrachtgevers. Ons specialisme met Timmerlieden blijkt daar perfect in te passen.

Voor het matchen timmermannen gebruiken wij het door onszelf ontwikkelde competentiemodel. Zo maken wij altijd de juiste verbinding  tussen de gevraagde kwalificaties en vakmensen, die bovendien in de bedrijfscultuur passen. Een match die werkt en zich terugverdient in de output van de projecten.

Actief in

"Wij zoeken kwaliteit en dat vinden we bij BouwGenius"

“BouwGenius is onze partner als het gaat om het inhuren van bouwpersoneel; goed bouwpersoneel!

Wij zoeken kwaliteit en dat vinden we bij BouwGenius. Zij weten wat we verwachten van de timmerlieden die voor ons komen werken. Daar kunnen we op vertrouwen!”

Wibo Douma Projectleider en Personeelsfunctionaris, Bouwgroep Dijkstra-Draisma
"Professionele partner die precies weet wat we willen"

“Een goede en professionele personeelspartner die precies weet wat en vooral wie we willen: dat werkt!

Wij werken al heel lang samen met BouwGenius. Ze hebben aan een half woord genoeg om onze aanvragen in te vullen.

Een echte partner dus!”

Christiaan Schuurman Projectleider, Trebbe
"Persoonlijke benadering met aandacht voor alle belangen"

“BouwGenius geeft écht gezamenlijk invulling aan onze raamovereenkomst en voorziet ons daarbij van de juiste mensen, zowel CAO als UTA.

BouwGenius werkt met een single point of contact. Op een plezierige, eerlijke en open wijze voorzien zij in de vraag naar capaciteit en ondersteunende taken.“

 

 

Thomas Hopman Manager Flexplein, Royal BAM Group NV
"een betrouwbare partner en dat blijkt in alles"

“BouwGenius is voor ons een betrouwbare partner en dat blijkt in alles.

Administratief en juridisch correct. Snelle responsetijd op aanvragen. Kwaliteit van de vakmensen. Meedenken en een open communicatie, goed en betrouwbaar. Alles wat wij in een partner belangrijk vinden.”

Maurice van der Lee Hoofd Productie, KBK Bouwgroep
top