Wij zijn BouwGenius

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van timmerlieden. Doordat we ook internationaal werven beschikken wij altijd over ervaren timmerlieden, van beton- tot afbouwtimmerman. Ze werken als koppel en zijn inzetbaar in alle segmenten binnen de bouw.

Sinds onze oprichting in 2001 hebben we een groot netwerk van Nederlandse timmerlieden in loondienst en ZZP’ers opgebouwd.

Maar, goed opgeleide en vakbekwame Nederlandse timmerlieden zijn schaars, er zijn er te weinig voor al het beschikbare werk. Werken met niet-Nederlandse timmerlieden is dus noodzakelijk. Daarom hebben wij recruiters in verschillende landen om de beste timmerlieden in Midden- en Oost Europa aan te trekken.

We stellen hierbij strenge eisen. Onze EU-medewerkers worden behalve op hun vakkennis en sociale competenties, ook geselecteerd op hun uitdrukkingsvaardigheid in het Engels.

Onze timmerlieden werken in alle segmenten: woningbouw, utiliteit, renovatie, onderhoud en het infraciviele segment.

 

Wat we doen

Detacheren en Uitzenden
BouwGenius werft vakmensen zet deze op uitzend- of detacheringbasis in. We selecteren uitsluitend vaklui met een uitstekende staat van dienst. Onze medewerkers beschikken vaak over specialistische kwaliteiten en worden op basis van hun competenties verbonden aan grote en kleine opdrachtgevers.

Timmerlieden zijn onze specialiteit. We bemiddelen ook voor ZZP’ers, waar we aparte afspraken mee maken. Als opdrachtgever kun je er in elk geval op vertrouwen dat we aan de wettelijke kaders voldoen.

We bemiddelen niet alleen, maar regelen ook al het papierwerk eromheen. Altijd tegen een vast uurtarief.

Projecten
Het inzetten van teams om specifieke projecten uit te voeren is een specialiteit van BouwGenius. Het gaat dan om samenstelling en beschikbaar maken van de juiste mensen. Een goed logistiek draaiboek zorgt voor juiste bezetting op het juiste moment. BouwGenius biedt leveringszekerheid, ook voor grotere aantallen vakmensen. Hier bieden raamcontracten of projectafspraken de beste uitgangspunten voor succes.

Strategisch HR advies
BouwGenius is personeelspartner voor kleine en grote opdrachtgevers. Hier is meer dan 100 jaar ervaring beschikbaar voor opdrachtgevers die een sparringspartner waarderen voor het bezettingsvraagstuk van hun personeel. Zowel op korte termijn als op lange termijn. Niet alleen beschikbaarheid is daarbij van belang, maar vooral samenstelling en timing.

Hoe we het doen

Planning, matching, plaatsing
Voor Timmerlieden is BouwGenius lokaal georganiseerd. Op onze kantoren draait alles om kennis van de regio, invulling op locatie en weten waar behoefte aan is. Vaak hebben we aan een half woord genoeg, we zijn immers zelf afkomstig uit de bouwsector.

 

 

De kracht van BouwGenius

Dankzij onze gebruiksvriendelijke software is het aanvraagproces voor opdrachtgevers erg eenvoudig. Via de software heb je direct inzicht in gemaakte afspraken en het volledige logistieke proces; van aanvraag tot en met het versturen van de digitale factuur. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.

Na de aanvraag volgt het matchen door ervaren recruiters die ons doeltreffende competentiemodel gebruiken. Je ontvangt een bevestigingsmail met alle relevante gegevens van de voorgestelde kandidaten en de overeenkomst. Na bevestiging krijg je toegang tot alle gegevens van de kandidaat.

 

Werken op kantoor bij BouwGenius

Wil jij graag bijdragen aan het succes van BouwGenius, maar niet op projecten? Kom bij ons op kantoor werken! We hebben kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Den Bosch. Kijk hier voor meer informatie en onze interne vacatures.

 

Ons team

Edwin Nooijen

General Manager

Lenneke Kerkvliet

Projectcoördinator

Koen Slaats

Projectcoördinator

Rosalie van Lit

Projectcoördinator

Bertus Telgenkamp

Vestigingsmanager

Rinke Smit

Projectcoördinator

Juenne Bekker

Projectcoördinator

Sharon Ooms

Projectcoördinator

Sven Mulder

Accountmanager

Michaela Muller

Manager EU

Nuria Gonzalez Pan

Planning

Tim Sengers

Projectcoördinator

Patrick de Boer

Project Manager

Robin Steeman

Quality & Safety Coordinator

Evelien Rademaker

Manager Logistics

Janita van Waveren Hogervorst

Logistics

Milou Sengers

Logistics

Helma von Oven

Logistics

Adeline Jumelet

Logistics

Bianca van Dijk

Logistics

Ilona Jansen – van Schoor

Recruitment

Caroline Kroon

Recruitment

Eden van der Wal

Recruitment

Ewelina de Haas

Recruitment

Ayca Dogan

Recruitment

Patrick van Steenderen

Manager Backoffice

Daniëlle van de Craats

Backoffice

Amber Platel

Backoffice

Rianne van de Craats

Backoffice

Anzhelika de Haas

Backoffice

Jorik van Dalfsen

Backoffice

Jonathan Zielhuis

Controller

Jolanda Asteleijner

Business Control

Ruthger Breel

Business Control

Ilona Balyan

Backoffice

Roos Heere

Marketing & Communications Specialist

Mario Andrei

Growth Hacker

Veiligheid en Kwaliteit in het DNA van BouwGenius

BouwGenius is VCU en NEN 4400 gecertificeerd maar gaat verder dan dat. Veiligheid en kwaliteit zitten in het DNA van de organisatie en komen altijd op de eerste plaats. BouwGenius doet op deze manier alles aan het voorkomen van gevaarlijke situaties, ongevallen en “bijna“ ongevallen. Projecten worden regelmatig bezocht voor een werkplekinspectie en daarna geëvalueerd met de opdrachtgevers. Het doel daarvan is om de verschillen tussen de werkelijke en de gewenste werksituatie in kaart te brengen. Als de omstandigheden daarom vragen, wordt er direct ingegrepen.

De resultaten worden in een jaarlijkse rapportage besproken met de opdrachtgevers. Ook wijzigingen in wet- en regelgeving worden meegenomen en geïmplementeerd. Het kwaliteitssysteem wordt regelmatig geauditeerd. Kwaliteit heeft continu onze aandacht, op deze manier werken we altijd aan verbetering van de dienstverlening.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) valt in het beleid uiteen in drie aandachtspunten:
MENS: Centraal stellen van het welzijn van de doelgroepen
mensen, milieu en maatschappij. De mens centraal stellen focust op alle doelgroepen en hun welzijn. Milieu heeft als kern duurzaam produceren en energiebewust werken. Maatschappij staat voor de verantwoordelijkheid die BouwGenius neemt voor alle belanghebbenden in termen van opbrengst en waarde.

Download belangrijke documenten

Op de website van BouwGenius zijn alle belangrijke documenten die een werknemer of opdrachtgever van BouwGenius nodig heeft digitaal beschikbaar.

Wil je als inlener van vakmensen beschikken over een G-rekening bij de belastingdienst voor de betaling van loonheffingen en btw? Of heb je de actuele WKA-gegevens nodig? Ga naar www.bouwgenius.nl/downloads

Alle documenten worden maandelijks geupdatet. Als je vragen hebt, neem contact op met onze BouwGenius-backoffice.

top