Gespecialiseerde PersoneelsPartner

BouwGenius is gespecialiseerd in de inzet van Timmerlieden. Voor de vraag daarnaar beschikken we over eigen mensen, ZZP’ers en flexibel inzetbare vakkrachten. Voor alles geldt dat Just in Time: Spot On moet zijn! Onze kracht ligt dan ook in het kunnen bieden van de juiste vakmensen met de juiste ervaring op het juiste moment.  

Voor onze selectie van timmermannen maken we gebruik van ons competentiemodel. Hiermee kunnen we de gevraagde kwaliteiten precies met de juiste persoon matchen.

Projecten: speciale mix voor de bouw.

BouwGenius verzorgt Timmerlieden voor ieder project en volgt ook de planning en de organisatie van het project: het juiste aantal vaklieden op het juiste moment op de juiste plaats. Dat werkt prettig en geeft rust op de werkvloer. Maar ook in de administratie: één factuur per mail naar het afgesproken adres. Eenvoud waar je als klant op kunt rekenen.

Op speciale locaties bij regionale onderbezetting kijken we graag over de grens. Ons competentiemodel heeft daar de juiste criteria voor en het kunnen aanvullen van vakmensen in de juiste mix rekenen wij als een van onze specialiteiten. In praktijk betekent dit ook maximale arbeidsmobiliteit tegen een vast uurtarief! Daar kun je op rekenen!

PersoneelsPartnering

Samenwerken, innoveren en organiseren zijn 3 trendwoorden, die de komende jaren de bouw beïnvloeden. Op het gebied van intensieve samenwerking heeft BouwGenius z’n sporen al verdiend. Getekende raamcontracten waarbij leveringsgaranties gegeven kunnen worden op de gewenste kwaliteit van de vakmensen bewijzen dat. BouwGenius vult daarmee de rol van partnership voor de korte én lange termijn personeelsbehoefte in.

Samenwerken gaat dan bewust verder dan alleen het invullen van de vacature. Er komt expertise, ervaring en vakmanschap bij kijken. Met het vermogen om adequaat met veranderingen om te gaan. Innovatie en aanpassingen spelen wij graag snel op in en sparren daarover met onze opdrachtgevers.

top