woningbouw

BouwGenius heeft voor de woningbouw vakmensen aan het werk in nieuwbouw, transformatie van gebouwen en renovatie en onderhoud. Het betreft de bemiddeling in Timmerlieden, ons specialisme. De woningbouwmarkt is aan het veranderen. Het accent ligt veel meer op verduurzaming, een lagere CO2 footprint, het bouwproces dat als legosteentjes steeds meer modulair opgezet wordt. Hiervoor is specifieke kennis noodzakelijk, wij hebben die kennis.

In de grote steden is verspreiding van opslag een factor geworden, dit legt druk op de planning en flexibiliteit van de bouwteams. Het just in time gegeven alleen al geeft aan hoeveel nauwkeurigheid er van de Timmerlieden verlangd wordt. Wij zijn in staat om met de juiste mensen op tijd klaar te staan om de gewenste fase in het bouwproces te managen en af te maken. De ontwikkeling voor zijn, daar ligt onze kracht.

Utiliteit

In de utilitaire sector hebben we Timmerlieden en UTA medewerkers bemiddeld voor onderhoud, renovaties en nieuwbouw van ziekenhuizen, hallenbouw, showrooms en kantoren. Ontwikkeling van deze sector gaat steeds meer richting transformatie van bestaand vastgoed. Hier is ook verduurzaming een belangrijke factor zeker waar het om transformatie naar commercieel vastgoed of naar woningen (studenten) en zorgcentra gaat.

Verdere groei valt te verwachten in logistiek vastgoed, waar de afgelopen twee jaar al een begin mee is gemaakt. Hier speelt het verschil tussen een verouderd aanbod van vastgoed en de wensen van de huurders een belangrijke rol. BouwGenius volgt deze ontwikkelingen op de voet vanwege de vraag naar UTA personeel met specialisaties die aansluiten op opdrachten uit deze sector.

Infra

In de sector infra hebben we Timmerlieden en UTA-medewerkers ingezet voor de bouw van wegen, kunstwerken, bruggen en viaducten. Verder werken we aan het Nederlands spoornetwerk, doen het onderhoud van gemalen en zijn actief bij het maken van Rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI) en Afvalwaterzuiveringsinstallaties (AWZI).

Het belang van een goede infrastructuur is Nederland niet vreemd. Meer dan 60% van ons land ligt onder de zeespiegel, waardoor veiligheid een belangrijk focuspunt is. Werken aan renovatie, onderhoud en vernieuwing betekent samenwerken en specialiseren. BouwGenius heeft voor beide voorwaarden een uitstekende propositie.

industrie

Voor de sector industrie hebben we vakmensen geplaatst bij werk aan energiecentrales, datacentra en grote industriƫle complexen. Bij industriƫle bouwprojecten moet je kunnen samenwerken met verschillende opdrachtgevers. Kennis van de vereisten en het hebben van een goed netwerk geeft de onderaannemers voorsprong. We weten wat er gevraagd wordt en leveren ook daar kwaliteit op tijd. De nodige flexibiliteit bij het opvangen van planningswijzigingen is dan ook geen probleem. Werken met verschillende disciplines zal ook in de toekomst steeds vaker voorkomen. Wij zijn daar al volledig op voorbereid!

top